Благой Георгиев позира с Елеонора Митрофанова

5
Известният спортист изрази благодарност към посланика на Русия за гостоприемството
Известният спортист изрази благодарност към посланика на Русия за гостоприемството Снимка: Instagram

Известният спортист изрази благодарност към посланика на Русия за гостоприемството

Благой Георгиев не спира да привлича вниманието на публиката. Този път футболистът се похвали в своя официален профил в Instagram със снимка, на която позира заедно с руския посланик в България - Елеонора Митрофанова.

В поста си, Благой Георгиев изрази благодарност към посланика на Русия за гостоприемството, въпреки грешката в правописа на думата "посланик", която не остана незабелязана от някои от неговите последователи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    ??
    Къв е тоя циганин.
  • 4
    6
    фак америка вива РУСИЯ
    Каза: ФЕНЪТ НА ПУТИН ! Да пребъде велика Русия ! Моралният стожер на семейната ценност, на православната християнска ценностна система, на семейството, като такова, както го е създал бог. Братлета, на вас се уповаваме тайно, защото америка и нейната подчинена сган ни мачка. На вас се уповаваме да съсипете подлият хегемон и да възцарите мир, РАВЕНСТВО и благоденствие. Да ви пази Христос в трудния път по който поемате храбро и безропотно, отново, давайки жертви, за да е мирен светът и да погине нацизмът веднъж и завинаги.
  • -3
    5
    до фена на Путин
    бате, като истински фен на Путин трябва да си на одеколон или поне на ябълков сайдер както е модерно в педеРаша напоследък!
  • 8
    4
    фена на Путин
    Баси ! Искам и аз ! Бих я уголемил на плакат в кухнята. Кака нора непобедимата. Ще ми грее сърчицето всяка вечер, когато седнем с приятели на ракийки.
  • 9
    3
    Абе аз....
    Никога не съм харесвал Джийзъса, но ще излезе пó мъж от нашите алчни мъжки полит-проститутки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари