Благодарствено писмо към УМБАЛ "Канев"

2
Пациент изразява благодарността си за грижата и вниманието от медицинския персонал на болницата в Русе
Пациент изразява благодарността си за грижата и вниманието от медицинския персонал на болницата в Русе Снимка: Dunavmost

Пациент изразява благодарността си за грижата и вниманието от медицинския персонал на болницата в Русе

Г-жа Лиляна Кадишева изрази благодарност към екипите на спешното отделение и отделението по обща хирургия в УМБАЛ "Канев" за грижите и вниманието, които му били оказани по време на престоя му в болницата.

Пациентката подчерта важността на човечността и професионализма на лекарите, медицинските сестри и санитарите, които работят в трудни условия и се борят за здравето на пациентите.

Г-жа Кадишева изразява благодарността си за грижата и вниманието от медицинския персонал на болницата, които е получила:

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

ДО ЕКИПИТЕ НА СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ И ОТДЕЛЕНИЕТО ПО ОБЩА ХИРУРГИЯ КЪМ УМБАЛ „КАНЕВ” ГР. РУСЕ

С настоящото писмо изказвам своята благодарност към екипите на „Спешно отделение„ и отделението по „Обща хирургия“ към УМБАЛ „КАНЕВ“ гр. Русе с началник отделение д-р Симеонов.

Останах изключително доволна от грижите, човечността и вниманието, което получих от лекарите, медицинските сестри и санитарите за целия ми престой в болницата за периодите от 03.05.2023г до 08.05.2023г и от 14.05.2023г до 18.05.2023г.

Независимо от трудните условия на работа, недостатъчното финансиране на здравеопазването, тежко болните пациенти, които постъпват при Вас 24 часа в денонощието, Вие се борите за живота и здравето на пациентите с всеотдайност и професионализъм.

Впечатлена съм също от младите лекари в отделението на д-р Симеонов- с добро отношение към пациентите, професионализъм и желание за работа.

Свикнахме постоянно да се оплакваме и да не оценяваме нашите лекари и целия медицински персонал, но в точния момент, въпреки всички и всичко около нас, Вие се борите и ни спасявате живота.

Дълбок поклон и пожелания за здраве, благополучие и успех в благородната професия , на която сте се посветили.

С уважение: Лиляна Кадишева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Русенец
    Кадишева, като бивша държавна служителка, облажила се от ГЕРБ, продължава със задачите да лустросва пагубната за града ни прегръдка Симеонов и генерал, адмирал и кво ли още не , но все още управител на КАНЕВ Иван Иванов Много пари сгънаха, така ,че Кадишева искай си да ти платят за рекламата. Давай Иване
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари