Бизнесмен: В България има геноцид над белите хора

0
Пловдивският крадец си е получил заслуженото
Пловдивският крадец си е получил заслуженото Снимка: Кадър Bulgaria ON AIR

Протестите в защита на д-р Димитров продължават.

За да го подкрепят, освен в Пловдив, граждани излязоха по улиците на София и други градове в страната. Лекарят беше арестуван, след като смъртоносно рани известния като Жоро Джевизов - Плъха

"Това че българският народ се обедини е показателно, реакцията е напълно нормална. Проблемът е страшно назрял и трябва да бъде разрешен по някакъв начин, защото в държавата ни е налице геноцид над белите хора", коментира бизнесменът Ивайло Караньотов, предаде BULGARIA ON AIR.

Той бе категоричен, че законът трябва да се промени. По думите му крадецът, който беше убит, си е получил заслуженото.

"Апелирам правителството да направи нещо за народа. Когато в България е налице убийство, независимо дали то е умишлено или неволно, се лежи в затвора. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични", каза още Караньотов.

Журналистът Кин Стоянов посочи, че се е включил в протеста в защита на пловдивския медик, провокиран от изключително малката информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

"Трябваше да има повече детайли около инцидента. Все още абсолютно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на д-р Димитров е репресивна, в случая тя можеше да бъде по-мека, поне докато истината излезе наяве", подчерта той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на задържания пловдивски лекар. Очаква се решението на съда дали той ще бъде освободен от ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари