Бизнесът в Русе излиза на протест, ще блокира кръговото и кръстовището на "Ялта"

1
Организаторите са решили земеделците и такситата да блокират кръстовището и кръговото пред ОДМВР, а шивачи, членовете на СХР и всички останали заинтересовани да блокират кръстовището на "Ялта"
Организаторите са решили земеделците и такситата да блокират кръстовището и кръговото пред ОДМВР, а шивачи, членовете на СХР и всички останали заинтересовани да блокират кръстовището на "Ялта" Снимка: в. "Бряг"

За утре 19 октомври, от 12:00 часа бизнесът в Русе излиза на протест срещу високите цени на тока и мерките за финансова подкрепа в пандемията

Това съобщи председателят на Съюза на хотелиерите (СХР) и ресторантьорите Красимир Иванчев, цитиран от  БРЯГНЮЗ.

Сборният пункт е на паркинга на "Кауфланд" и "Практикер". Организаторите са решили земеделците и такситата да блокират кръстовището и кръговото пред ОДМВР, а шивачи, членовете на СХР и всички останали заинтересовани да блокират кръстовището на край двата големи магазина.

След това ще има шествие до центъра на града и среща с областния управител Борислав Българинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук