МВР: Полицаите в Стара Загора не са проявили агресия

0
Близки на починалия Пламен Пенев обаче твърдят, че е убит от полицаи
Близки на починалия Пламен Пенев обаче твърдят, че е убит от полицаи Видео: БНТ

Близки на починалия Пламен Пенев обаче твърдят, че е убит от полицаи

Полицейските служители не са проявили каквато и да било агресия", заявиха на брифинг от МВР, предава БНТ.

Полицейско преследване в Стара Загора завърши със смъртта на 58-годишния бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев. Според полицията той не се подчинил на полицейско разпореждане и е починал в резултат на причинена от него катастрофа с полицейски автомобил. Близките на Пенев обаче твърдят, че е станал жертва на брутално полицейско насилие.

При преследването е пострадал и полицай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    fas
    NE E MOI PROBLEM
  • 6
    18
    много лъжи от МВР
    - лъжа номер 1 : че убитият е заплашвал с нож някакви деца. Всъщност не е имало нож, и човекът е бил невъоръжен. - лъжа номер 2: МВР лъжат, че човекът уж бил загинал на място от катастрофата. Всъщност на кадрите публикувани от очевидци по социалните медии, се вижда как полицейската кола съвсем леко закача задницата на Аудито. Вижда се и, че човекът си бил е съвсем жив след катастрофата. Обезумялата банда шапкари блъскат, трошат и чупят като обезумели маймуни колата му, в опит да го извлекат от шофьорската страна. Ако беше умрял в колата си, шапкарите нямаше така да блъскат и да ритат един труп.... - лъжа номер 3: МвР изкарват 58-годишният дядо едва ли не някакъв опасен гангстер, и лъжат, че уж се опитал да прегази полицай. На видео качено в социалните мрежи се вижда Аудито на дядото спряно на безнзиностанция. Към него с бавна крачка тръгва дебел полицай. И в същия момент Аудито БАВНО потегля ПОКРАЙ полицая. Полицая явно го мързеше да гледа, защото видимо дори и не се затича след аудито... Та след толкова дърти лъжи от страна на МВР как да ви вярваме??? - не си мислете, че сме толкова тъпи...
  • 5
    17
    А, не така до 16
    Не е необходимо да послъгваш, с цел манипулация! Роднините НЕ отказват аутопсия! Изкат да е от патоанатом извън Стара Загора! И изобщо, цялото разследване трябва да е от следователи от чужбина.
  • 1
    16
    Моето име
    Много..странни коментари чета. Има ли нещо ясно и доказано до момента? Ясното е, че има подаден сигнал..от някого, има задействана полиция, има неизпълнение на разпореждане, има гонка, има катастрофа, има и някави видео - кадри...клипчета и т.н. Оттук - нататък само догадки , твърдения и коментари....А и онова което каза обнзи криминалисте вярно. Роднините не искат аутопсия. Вероятно е имало защо да избяга човека, щом като го е направил... Не казвам кой крив - кой прав. Просто казвам че има доста странности и едва ли всичко може да се изчерпи с твърдението че "онуия" били убийци, а "нашия" човек е напълно невинен. Съвсем отделен въпрос защо полицията в България не работи ефективно, и защо за едни има закони ии..и прочее, а за други няма.
  • 2
    15
    Депресарий
    До номер 11. Причината да го направиш е защото е разпореждане. Когато във Щатите ти отправят такова разпореждане,може с твоите бойни умения да им навреш каквото и където си пожелаеш. И никъде не оправдавам действията на никого.Полицайте са от същия този лош "Матрял" Но законът си е закон и всеки трябва да се съобразява с тези неща!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари