Бивш футболист и дъщеря му са били на косъм от смъртта, след като джип ги помита в Пловдивско

1
Зад волана на джипа е била млада жена
Зад волана на джипа е била млада жена

Зад волана на джипа е била млада жена

Бившият футболист на „Локомотив” (Пловдив) Иван Говедаров и дъщеря му са били на косъм от смъртта, след като 3-тонен джип ги връхлетял на „Кукленско шосе” в Пловдивско преди няколко дни, предава NOVA. Джипът бил шофиран от млада жена, която помела няколко стълба и преградата по средата на платното и се обърнала по таван.

„Чух страхотен шум. Успях да избегна удара. Видях шофьорката след инцидента - беше много уплашена. При протоколите тестът ѝ за алкохол е отрицателен”, Иван Говедаров.

Той призова всички шофьори да карат внимателно и със съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    daskal
    Държанките на повикване, снабдени със служебни джипове, са нашето бъдеще. Трябва да свикваме. Такова е равнището на богатата ни класа.
  • 7
    3
    доктора
    Косата няма никакво значение ВЕЧЕ. Беше то преди историята с блондинките. Факт е , че доста малки симпатични пичета с големи ц*ци и напомпани джуки карат джипове , колкото стаята на сина ми и с над 400 коня под капака . НО то ние си го правим така да е ;)
  • 8
    2
    Късметлия е ...
    В Русе също се виждат джипове с млади жени зад волана. И шофьорките им са повечето с руси коси.
  • 7
    1
    вввввввв
    Какво ще ги призоваваш?хващаш е за косите и помиташ цимента.Откачалка.като се е качила в джип си мисли,че света е нейн.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари