Бивак в квартал "Чародейка"

2

Жители на квартал "Чародейка" се оплакват от нерегламентирано сметище

Това е направеният преди 3 години паркинг между блоковете 304 и 307 в Чародейка - Север в Русе

"Здравейте, напоследък в интернет се публикуваха някои запуснати райони, пълни с боклук, затова се обръщаме към вас, за да покажете какво се налага да търпим, въпреки няколко обаждания на полиция и оплаквания към Общината.", пише Т. Великов до редакцията на Dunavmost .

"От много време насам живущите от бл. 304 имаме пререкания с лице, което няма регистрация в блока, но се занимаваше с жена от единия вход и го беше напълнил с боклуци.

След множество разправии изнесе отпадъците, но започна да ги трупа на паркинга. Така месец след месец виждате крайния резултат - огромно количество дървесина, бутилки, щайги, врати и какво ли не е разположено в зелената площ. Но това не е всичко - въпросният човек си докара и двата стари автомобила и също ги напълни догоре с отпадъци, както и започна да прегражда с бутилки и камъни паркоместата около тях, за да не може никой в близост да паркира.", оплаква се г-н Великов.

Много живущи от блок 304 многократно са правили забележка на въпросния човек да премахне автомобилите от паркинга и дори са викали полиция.Те решили да се обърнат и към Община Русе с писмо, в което са приложили снимки. Но вече почти месец нямат отговор.

"Обръщаме се към вас, надявайки се, че колкото повече хора видят тази запуснатост и безконтролност в 21 век, някой ще предприеме решителни мерки и ще разчисти района.", добавя г-н Великов в сигнала си до Dunavmost.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари