BIRD: Близък до Делян Пеевски е посредник за "златни паспорти"

2
Адвокатската кантора на Иван Тодоров е консултирала десетки чужденци - руснаци, китайци, иранци, йорданци, кувейтци, ливанци, либийци, пакистанци и египтяни
Адвокатската кантора на Иван Тодоров е консултирала десетки чужденци - руснаци, китайци, иранци, йорданци, кувейтци, ливанци, либийци, пакистанци и египтяни Снимка: Велко Ангелов / Дневник

Близък до Делян Пеевски е посредник за "златните паспорти"

Адвокатската кантора на Иван Тодоров е консултирала десетки чужденци, кандидати за златни паспорти чрез инвестиции. Тодоров е собственик на издателската къща “Сиела” и според разговорите “Яневагейт” е близък с депутата от ДПС Делян Пеевски.

Сред новоизпечените българи консултирани от кантората е руснакът Роман Савушкин, влиятелен бизнесмен, близък до властта, за което свидетелстват снимките му с бившия президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев.

Освен руснаците, кантората на Иван Тодоров консултира китайци, иранци, йорданци, кувейтци, ливанци, либийци, пакистанци и египтяни.

Обслужването на мераклии за български златен паспорт от адвокатите на Тодоров не е инцидентно, а системно. Това сочат документите, с които БРРД разполага.

BIRD.BG

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари