Билетът за градския транспорт в Русе засега остава един лев

1
Не се предвижда и промяна на разписанията
Не се предвижда и промяна на разписанията Снимка: Dunavmost

Не се предвижда и промяна на разписанията

Билетчето в тролеите няма да се вдига и остава 1 лев. Досега няма такова предложение, което да е обсъждано с директора на „Общински транспорт“ Александър Георгиев, заяви той, цитиран от в.“Бряг“.

Медията го е потърсила за коментар, след като в много градове в страната заради високите цени на тока се наложи покачване на цените на билетчетата на градския транспорт. В Плевен вече те скочиха от 1 лв. на 1,50 лв. без да има промяна в цената на абонаментните карти, а в Бургас пък обмислят поскъпване с 15-20%.

Към вчерашна дата нямаше внесено и такова предложение като докладна записка към материалите за следващата сесия на Общинския съвет на 24 февруари, а документи се приемат до 7 февруари.

На този етап и частните превозвачи не са обявили по-високи цени от досегашната за превоз на пътниците. Припомняме, че от юни тази година градският транспорт ще е само общински. Абонаментните карти пък ще важат за всички превозни средства, след като ще бъдат под шапката на един изпълнител на услугата.

От Общината на този етап не предвиждат режим на тока, нито промяна в разписанието на градския транспорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари