Бил Гейтс се изолира след положителен тест за КОВИД-19

0
"Щастлив съм, че съм ваксиниран и подсилен и имам достъп до тестове и отлични медицински грижи", написа Гейтс в Туитър
"Щастлив съм, че съм ваксиниран и подсилен и имам достъп до тестове и отлични медицински грижи", написа Гейтс в Туитър Снимка: Gulliver/Getty Images

Съоснователят на "Майкрософт" Бил Гейтс заяви, че е дал положителен резултат при тест за КОВИД-19 и има леки симптоми, предаде Асошиейтед прес

В Туитър милиардерът заяви, че ще се изолира, докато не се почувства отново здрав.

"Щастлив съм, че съм ваксиниран и подсилен и имам достъп до тестове и отлични медицински грижи", написа Гейтс.

Базираната в Сиатъл фондация "Бил и Мелинда Гейтс" е най-влиятелната частна фондация в света, с дарения от около 65 млрд. долара, припомня АП. Бил Гейтс е активен поддръжник на мерките за смекчаване на последиците от пандемията, по-специално на достъпа до ваксини и лекарства за по-бедните страни.

През октомври фондация "Гейтс" съобщи, че ще похарчи 120 млн. долара за увеличаване на достъпа до генерични версии на антивирусното хапче на производителя на лекарства "Мерк" за страните с по-ниски доходи, припомня БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Аз съм
    Дано да не прескочи трапа
  • 0
    1
    Нели КОЛЕВА
    Вижте колко малко е нужно,човек да се чувства щастлив/Б.Гейтс/- ваксиниран и подсилен,има достъп до тестове и отлични мед. грижи! Ние- нормалните хора /немилиардери/ трябва да вземем пример от такива, като него, вместо да се оплакваме /ирония/. Явно това е ''пазената тайна" на подобни хора.Така, че правете като него и ще бъдете щастливи и доволни хора!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари