Бил Гейтс пренарежда портфейла си от акции, предвиждайки бъдеща криза

0
Неотдавна милиардерът се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с продукти от първа необходимост, като например селското стопанство
Неотдавна милиардерът се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с продукти от първа необходимост, като например селското стопанство Снимка: GettyImages

Неотдавна Гейтс се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с продукти от първа необходимост, като например селското стопанство

Последните ходове на фондовата борса, направени от известния милиардер и филантроп Бил Гейтс, накараха редица хора да се замислят какви възможни бъдещи рискове са го подтикнали да действа по този начин, предаде БГНЕС.

Според вестник "Marca", Гейтс продава някои от своите акции и "променя фокуса на инвестициите си", като експертите смятат това развитие за "сигнал за нова възможна криза в структурите на пазара", тъй като милиардерът вероятно смята, че "определени сектори" стават твърде рискови.

Съобщава се, че неотдавна Гейтс се е насочил към закупуване на акции в бизнеси, свързани с продукти от първа необходимост, като например селското стопанство (Sanderson Farms).

Списание "Barron's" пък споменава, че основателят на "Майкрософт" е закупил още акции на компанията за управление на отпадъци "Republic Services", на която той вече е най-големият акционер.

А ходовете на Гейтс за закупуване на акции във "вътрешния транспорт" карат някои хора да подозират, че той "предвижда нова международна криза", добавя "Марка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Изрод
    На тоя спардалисания гей некрологът му се подава от джоба, ама пустият му, алчен гъз ламти за още и още и още.... Искам да видя като ритне камбаната (дано да е по-скоро!), с колко от парите му ще го спуснат в гроба!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари