"Биг брадър" се завръща в ефира на Нова телевизия

0
От Нова телевизия към момента не дават повече информация за това кога ще започне излъчването и кой ще е водещ
От Нова телевизия към момента не дават повече информация за това кога ще започне излъчването и кой ще е водещ

От Нова телевизия към момента не дават повече информация за това кога ще започне излъчването и кой ще е водещ

Предаването "Биг брадър" ще се завърне в ефира на Нова телевизия, стана известно от обявения кастинг. Първото издание на риалити формата беше през 2004 г., а последното - през 2018 г., когато победител стана певецът Стефан Иванов, познат като Wosh МС, отбелязва Дневник.

Идеята на предаването е да покаже личния живот на обикновени хора, които живеят заедно в една къща и през цялото време биват наблюдавани. През годините форматът се промени и започна да показва личния живот на популярни лица от шоубизнеса. Първото издание на т.нар. "Вип брадър" беше през 2006 г., а последното - отново през 2018 г., когато беше спечелено от рапъра Атанас Колев.

Новият сезон на риалитито ще се върна към първоначалната си идея и отново ще показва живота на непопулярни лица. Всеки желаещ може да кандидатства в сайта на Нова телевизия, където трябва да отговори на редица въпроси, сред които дали е бил някога на екран и с кого живее.

От Нова телевизия към момента не дават повече информация за това кога ще започне излъчването и кой ще е водещ. Единственото, което казаха, е, че завръщането на "Биг Брадър" в ефир не е локално явление, а част от тенденция, защото риалитито предстои да се излъчва и в други балкански държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Алито от София
    За това,, шоу"знаем, ама защо не казват кой е победител, обикновено се знае преди да почне
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари