БГНЕС с прочувствено послание за касапницата на пътя

0
Тъжна равносметка!
Тъжна равносметка!

500. Знаете ли какво означава числото 500? Това е броят на хората, които са намерили смъртта си по пътищата на страната ни…

Ужасяващата статистика е само за деветте месеца на годината. Катастрофите са над 5220, ранените още повече. Само че 500, 5222 и т.н. са просто числа, отразяващи мрак.

Докато 1 е равно на 100% - за единия загинал и за неговите най-близки, които не знаят на кой свят се намират и какви чувства изпитват. Всеки от тези 500 е майка, баща, брат, сестра на някого. Те са приятели, любими хора, колеги на някой, който ги чака да се приберат живи и здрави. От път.

Вчера наш колега стана един от онази черната статистика, непризнаваща празници, вземаща най-скъпото без да пита. 32-годишният Петко Налбантов, загина на пътя, а други двама – Любомир Янев и Светломир Генев, бяха тежко ранени, припомня БГНЕС.

Екипът пътуваше за Велико Търново, за да изпълни служебните си задължения с отразяването на националните чествания за Деня на независимостта на България. Само че в 8.45 сутринта на пътен възел “Абланица” става катастрофата. В Ловешката болница Петко, млад и талантлив фотограф, издъхва. 

Всички ние от Агенция БГНЕС сме част от тези 100%, почернени, защото го обичаме като семейство.  Прегръщаме роднините, близките и приятелите на Петко и смесваме сълзите си.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари