БОЕЦ: Ще продължим битката срещу петоколонниците, Цецо!

0
Почивай в мир и светло да ти е!
Почивай в мир и светло да ти е! Снимка: Facebook / Пламен Стоименов

Почивай в мир и светло да ти е!

"На Коледа е починал нашият приятел и съмишленик Цветан Томчев. Журналист, фоторепортер, преподавател, непримирим, боец, бунтар, Гражданин. Всяка събота държеше знамето на битката пред БНР срещу петоколонниците, превзели ефира и една дума бе в сърцето му: СВОБОДА! Нека лети твоят дух свободен, Цецо! Няма да те забравим, ще продължим делото. Съболезнования на близките и поклон пред паметта му!"

Това пишат от Гражданско движение "БОЕЦ" в сайта си.

"На 16 декември БОЕЦ и гражданите излязохме пред БНР срещу Волгин и за изгонването на Митрофанова от България. Припомняме го в памет на Цецо Томчев, който си отиде на Коледа. Петоколонниците и кремълските слуги са още тук.

Ще продължим битката, Цецо! Почивай в мир и светло да ти е!", допълниха от там.

Георги Георгиев също написа прочувствен пост в памет на г-н Томчев:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари