Безумна държава: Лекува антиваксъри и се мъчи с нечовешки усилия да ги спасява от смърт

2
Хвърля колосални ресурси и усилия, жертва си медиците за да обгрижва антиваксърите!
Хвърля колосални ресурси и усилия, жертва си медиците за да обгрижва антиваксърите! Снимка: БГНЕС

Няма какво антиваксърите да сочат Великобритания. Там имат 90% с поне една доза.

А тук сме повече от 3 пъти по-малко. И поставянето на първа доза е спряло - мижавите по 2000 на ден.

Почти всички, които трябва да си поставят втора доза са си я поставили. Основно, над 90% от ваксиниращите се вече седмици наред са тези с бустерната доза.

Ваксинират се ваксиниращите се. Антиваксърите имат само един "принос" - изпълват леглата в болниците и заемат почти всички места в интензивните отделения, предназначени за болни с ковид.

Основно нашата здравна система прави едно - лекува антиваксъри и се мъчи с нечовешки усилия да ги спасява от смърт. Безумна държава - хвърля колосални ресурси и усилия, жертва си медиците за да обгрижва антиваксърите!!!!

Вземете статистиката, проверете в болниците, надникнете в интензивните отделения и вижте как и заради кога страдат и изнемогват, припадат от умора и масово се заразяват медиците ни!

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Ommm
    Колчо, мама, пристъпите на паника се успокояват с дишане, може и да почетеш малко от учебниците, пусни си музика, и ако още те е страх - няма да се плашиш и да ни заливаш с мета-словоблудството си !
  • -1
    4
    Хмммм
    Ами така трябва, пълно е с олигофрени в тая държава и е крайно време да бъдат умъртвени.
  • 1
    3
    daskal
    Виж ся, николайчо... Явно не си даваш сметка каква идиотщина си изрекъл. И ваксърите, и антиваксърите в България ги вкарват в Ковид отделенията не за да бъдат лекувани, а за да бъдат предимно умъртвени. Това е чудовищната истина.
  • 3
    2
    В обществото има две основни...
    1. Нормални, които вярват, че вирус има, но пандемия няма. Нормалните са болшинството от населението и смятат, че „с всички фалшификации и завишени числа на умрелите и дума не може да става, че има епидемия. … Няма епидемия, а има „епиСтрахия“. Нормалните смятат, че е не е правилно да спираме да живеем, когато болниците се претоварят, затова искат веднага да се върнем към нормален живот, да се спрат локдауните, носенето на маски и затварянето на деца, защото „в обществото има много по-важни неща от старците“. 2. Психясали - „умиращи от страх хора“, около 1 милион у нас, които през пролетта на 2020 г. са били съзнателно изплашени от властите и СЗО. Тази група се дели на две подгрупи: 2.1 „Страхливци с маски“ (в друго предаване ги нарича „гейове с маски), които казват, че „краят на света е настъпил“. Човекът от тази група „го е страх да живее и кара обществото да подменя образеца. Смелият човек винаги е бил образец, а страхливият е подражавал“ , а сега е станало обратното“. За „страхливците с маски“ носенето на маски, спазването на мерки и ваксинирането е ритуал, като кръстенето с цел гонене на Дявола. 2.2. „Фашисти с конспиративни теория“ - „говорят за конспирации, чипиране от Бил Гейтс - глупости на търкалета, и са хора, при които „страхът е преминал в агресия“.
  • 7
    1
    darkaveng
    Николчо,баце, сопри се бе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари