Безсилието на институциите в един кадър

7
Тази сутрин Русе отново беше обгазен от неиндифициран извършител
Тази сутрин Русе отново беше обгазен от неиндифициран извършител

Тази сутрин Русе отново беше обгазен от неиндифициран извършител

Безсилието на институциите или нежеланието за решаване на проблемите в един кадър. Тази сутрин Русе отново беше обгазен от неиндифициран извършител. Информация от институциите към този момент липсва. Но сякаш ние, русенци си знаем, че това е едно от многото предприятия-замърсители. Те са тук, в този край на Европа, защото никъде другаде не могат да извършват своята дейност. А ние ги търпим...

Бъдете непримирими и не оставяйте тази миризма след като изчезне след час да бъде забравена. Обадете се на телефона на Еко министерството в Русе (РИОСВ) и подайте сигнал. Сигналите са причината министерството на екологията да се задействат и да правят повече инспекции.

А тези кесийки със замърсен въздух, ще бъдат изпратени към бъдещия еко министър след месец, а защо не и показани на трибуната на народното събрание, за да напомнят за сериозните проблеми, които имаме в Русе.

Иван Белчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    LA:L:A:::
    За скандалния про100$$$$$$$$$$ к!р0 това е без значение, той има задачи от сащническото посолство - постоянно да плюе по Русия, да накара и българското общество на същото! Втората му задача беше да вкара македония в ЕС, а третата му задача вече е по най-бързия начин да ратифицира, че в България има 52 пола и да джендеризира цяла България!
  • -1
    8
    Самоидентифициращ се
    неиндифициран показва не само безсилието на институциите, но и това на неидентифицираната неграмотност...
  • -2
    7
    Децибелчо Кесийков
    Ех, избори има, гласувайте за мен Децибелчо Кесийков, веднъж само да стана депутат, пък вижте ме тогаз ..... Ами като сега само ще говоря и ще вдигам шумотевица, а пък резултати ... надали. Абе, къде остана приятелето ти Сандов, нещо се покри.
  • 1
    6
    Сандов
    Алооооу, зелените, нещо не споменавате Цонка?! Само тя не смърди!
  • 16
    5
    the master of the selfie
    Много съм ангаже, бера лозето на Нисово.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари