Безработен мъж се хвърли от 4-ия етаж в Пазарджик

1
40-годишният самотен баща сам се грижел за 10-годишното си дете
40-годишният самотен баща сам се грижел за 10-годишното си дете Снимка: Дарик

40-годишен мъж от Пазарджик, който дълго време бил без работа и се грижел за 10-годишното си дете, е скочил от 4-ия етаж на междуетажна площадка на жилищен блок на ул. „Иван Клинчаров“ в града.

Жилищният блок се намира в района на бившето Полицейско училище-сега Център за специализирана подготовка на полицаи. За трагедията разказаха съседи на самоубилия се. От полицията в Пазарджик потвърдиха за драмата. Мъжът се е хвърлил пред очите на детето си, което е в трети клас, допълниха очевидци, цитирани от rodopiinfo.bg.

Мъжът сам се грижел за детето си и не живеел с жена си. От много време бил без работа, тъй като опитите да си намери някакво препитание удряли на камък. Според свидетели от квартала, преди да скочи от козирката, той направил опит да се самоубие и пробол тялото си в областта на стомаха. След това поел към площадката.

Детето веднага звъннало в полицията, но екипът, които се отзовал след минути станал свидетел на падането на тялото на мъжа. Когато пристигнал екипът на „Спешна помощ“ мъжът все още дишал, но въпреки положените усилия от страна на лекарите, издъхнал в ръцете им. Майката на починалия работи от години в Италия.

За по-малко от две седмици това е трети случай на самоубийство в региона, след като онкоболен мъж скочи от 5-ия етаж на блок на ул.“Пловдивска“ в Пазарджик, а 42-годишна жена от село Лозен се хвърли в напоителен канал по пътя за село Звъничево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари