Безпрецедентна вълна от оставки: Само един областен управител остава на поста си

1
27 области в страната остават без областни управители
27 области в страната остават без областни управители Снимка: Областна администрация - Перник

27 области в страната остават без областни управители

Само областният управител на Перник остава на поста си, след като управниците на останалите 27 области в страната подадоха оставки.

Оставката не е решение в критични моменти“, казва областният управител на Перник - Людмил Веселинов за решението си единствен да остане на поста.

Перник има една приказка, че човек, когато работи в мината, той не трябва да я напуска преди да е дошла втората смяна. Работата на областния управител е да е близо до хората. За мен едно дезертиране не е добро поведение, в никакъв случай не трябва да спъване на новия кабинет, въпрос на желание и отговорност“, каза Веселинов пред bTV.

Премиерът днес им постави задача - да вземат спешни мерки за превенция срещу евентуални наводнения.

Мотивът за напускането на областния управител на Пазарджик е политически различия.

"Истината е, че начинът, по който беше заченато това правителство и както се зароди тази шуробаджанашка коалиция отврати не само нас, а и много хора и това, което направихме ние е най-нормалното политическо действие“, каза Трендафил Величков.

Величков обясни, че както той така и всичките му колеги, ще изпълнят днешната заповед на кабинета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Коничи уа!
    Този последния, 28-мия Областен самурай Винкел Сан, ще трябва да е най-гладния от всичките, дето си направиха сами харакирито.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари