Безплатни обучения по основи на програмирането в Русе

1
Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения
Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, без възрастови ограничения, без значение от нивото им на опит.

Неговата цел е да запознае обучаващите се с основните концепции от света на софтуерната разработка, както и да създаде у тях една силна основа, в случай, че желаят да продължат своето развитие в тази насока.

Кандидатстването (https://softuni.bg/apply) за обучението ще продължи до 28-ми септември (включително). Курсът ще започне на 7 октомври и ще продължи 2 месеца. Мястото за провеждане на занятията ще е сградата на Русенски университет "Ангел Кънчев". Благодарим за подкрепата на Русенски университет и Община Русе.

Мисията на Софтуерния университет е да предостави качествено и достъпно обучение на всички желаещи и чрез този проект имаме възможност да дадем шанс на всички хора без начални познания, без възрастови или каквито и да е ограничения, да се включат и да се докоснат до невероятния свят на програмирането! Радваме се, че правим крачка напред към решаването на много значими обществени проблеми – младежката безработица и безраработицата като цяло, недостига на квалифицирани кадри, липсата на подобни обучения в малките населени места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари