Бездомник нахлу в община Смолян и изпотроши стъклата

0
Бездомникът не за първи път проявява агресия в общинска администрация в планинския град
Бездомникът не за първи път проявява агресия в общинска администрация в планинския град Снимка: 24smolian.com

Бездомник изпотроши стъклата и се опита да измъкне входната врата на сградата на Община Смолян. Наложи се намесата на полицията

„Мъжът почти всеки ден посещава администрацията, за да иска общинско жилище“, разкриха за 24smolian.com служители, свидетели на екшъна.

Смолянчанинът поискал среща с кмета Николай Мелемов. Такава му била отказана заради участието на кмета в Общинската сесия по същото време. Това обаче провокирало агресията на мъжа. Той хванал вратата, за да извади, счупил стъклото, след което избягал. На място пристигнала и полиция.

Мъжът преди години е бил в общинско жилище, но е натрупал сметки за наем и ток и други консумативи за около 16 хиляди лв. и затова е трябвало да го напусне. Социалните го настаняват в институционализирани домове, но той бягал от тях, разкриха запознати. Получавал е и няколко пъти еднократна помощ от Общината.

Преди около 6 години родопчанинът изкъртил вратата на счетоводния офис на БСП –Смолян. Пак по това време беше ударил и секретарката на кмета Мелемов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари