Без увеличение на билетите за автобус през летния сезон

0
Към момента не се предвижда и увеличение на транспортните карти за пенсионери и ученици
Към момента не се предвижда и увеличение на транспортните карти за пенсионери и ученици Снимка: Dunavmost

Няма да бъдат увеличавани билетите за автобусни превози през летния сезон

Това съобщи в обзорната седмична програма на Дарик Пловдив Милена Милтенова от Националното сдружение на българските превозвачи.

Към момента не се предвижда и увеличение на транспортните карти за пенсионери и ученици. Въпреки отпуснатите 20 млн. от бюджета за това, ние субсидираме държавата по това перо, а не тя нас, коментира още Милтенова.

В България има над 500 населени места без автобусен транспорт и връзка с по-големите градове, съобщиха още пред Дарик от Националното сдружение на превозвачите. Последните очакват министърът на транспорта Николай Събев да бъде обединяващото звено между бизнеса и управляващите, тъй като има редица проблеми пред транспортния бранш, който е един от най-потърпевшите от пандемията.

Междувременно българските превозвачи са номер 1 в Европа. Това обяви председателят на „Товарна Секция“ и член на Управителния съвет на Асоциацията на автомобилните превозвачи Георги Загоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари