Без резки температурни аномалии през новата седмица

1
Очаква ни серия от слънце и валежи
Очаква ни серия от слънце и валежи

Термометрите ще отчитат около 20 градуса

В часовете до обяд облаците ще са рехави и слънцето ще се показва, предава NOVA. След това, до вечерта, около Стара планина и в Югозападна България ще се натрупа гръмотевична облачност и локално ще превали и прегърми. На отделни места в Родопите валежите ще са краткотрайни, по-интензивни.

В последния почивен ден от тази серия обстановката ще е почти същата - сутринта ще е слънчева, а следобедът - отново с увеличение на облачността в югозападната половина на страната, където ще превали краткотрайно, с гръмотевици. И през двата дни температурите в топлата част на деня ще са между 17 и 22-23 градуса.

Седмицата преди Гергьовден ще премине под знака на средиземноморски смущения. С изключение на вторник, когато облачността ще е променлива, но без валежи, от сряда нататък, сутрините ще са с разкъсвания на облачността, следобедите - с локални валежи и гръмотевична активност. Дневните температури леко ще се понижат около средата на периода, но като цяло ще са без резки аномалии в пролетния диапазон – около и малко над 20 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари