Без електрически тротинетки под наем в Шумен

2
Фирмата се е отказала заради множеството вандалски прояви и опити за измама
Фирмата се е отказала заради множеството вандалски прояви и опити за измама Снимка: БГНЕС

Фирмата се е отказала заради множеството вандалски прояви и опити за измама

В Шумен вече няма електрически тротинетки под наем. Фирмата се е отказала заради множеството вандалски прояви и опити за измама. Това стана ясно по време на днешния приемен ден на кмета Любомир Христов, предаде БНР.

Планира се изграждането на няколко зарядни станции за електрически МПС-та, както и проектирането на 2 дълги велоалеи. Това каза кметът в отговор на въпроси на шуменеца Тихомир Аврамов.

През уикенда частично е преасфалтиран проблемният голям участък от булевард „Симеон Велики“ на изхода от Шумен за Варна през кв. „Тракия“. Тема, която Радио Шумен постави през миналата седмица след слушателски сигнал. Предстои цялостно асфалтиране на участъка напролет с пари от големия заем на Община Шумен, който бе гласуван за тази цел.

Свилен Стойчев от Шумен поиска гражданите да имат достъп до заседанията на Комисията по безопасност на движението, които решават въпроси от голямо обществено значение.

В момента се прави ремонт на главния вход на Община Шумен. Това налага гражданите да преминават през служебния вход на Информационния център. От охраната се иска служебна карта и така се получава достъп до етажите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Аз
    До #1 “ Слава богу, сега има по-малко самоубийци по улиците” за сметка на леко завишения брой на убийци въоръжени с четриколесни ДВГ устройства!
  • 6
    1
    русенец
    То и в Русе отдавна приключи тази авантюра на фирмата дето щеще да отдава тротинетки под наем, след като започнаха да си ги намират в Дунава. Слава богу, сега има по-малко самоубийци по улиците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари