Без бойлер, печка и климатик, но с рекордни сметки за ток

1
„Неколкократно съм подавала жалби до ЧЕЗ, омбудсмана на ЧЕЗ, КЕВР. Въртя се в омагьосан кръг, защото до електромера всичко е наред. Не е ясно какво е случва нататък”, разказа потърпевшата жена
„Неколкократно съм подавала жалби до ЧЕЗ, омбудсмана на ЧЕЗ, КЕВР. Въртя се в омагьосан кръг, защото до електромера всичко е наред. Не е ясно какво е случва нататък”, разказа потърпевшата жена Видео: NOVA

Всички опити за разплитане на мистерията удрят на камък

Без бойлер, без печка и без климатик, но с рекордни сметки за ток. Така живее от около петнайсет години семейство от кв. ”Люлин”. Засега всички опити за разплитане на мистерията удрят на камък. Скоро семейството очаква и появяването на бебе, разкрива NOVA.

Една от рекордните суми, които семейството на Марина Василева плаща е за над 400 лв.

„Неколкократно съм подавала жалби до ЧЕЗ, омбудсмана на ЧЕЗ, КЕВР. Въртя се в омагьосан кръг, защото до електромера всичко е наред. Не е ясно какво е случва нататък”, разказа тя.

Марина сподели, че е отгледала четирите си деца, топлейки вода за къпане в кофа. През зимата ползва „естествен хладилник” на терасата, а лятото готви храни, които се изяждат на момента.

От ЧЕЗ отговориха, че качеството на услугата, която семейството на Марина ползва, е изрядна. Електрическото напрежението, което стига до електромера, е в рамките на всички нормативи. Ангажимент на семейството и на специализираните органи е да установи дали има кражба на ток от апартамента.

"Проблемът, за да не сложа електроуреди толкова дълго време, е, че те гърмят. Когато пусна електроуред с по-голяма мощност, той гърми", сподели още жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари