Бесарабски българин подари апартамент на украинското бебе, родено у нас

4
Той е развълнуван от раждането на малкия Михайло навръх Националния празник на България
Той е развълнуван от раждането на малкия Михайло навръх Националния празник на България Видео: NOVA

Той е развълнуван от раждането на малкия Михайло навръх Националния празник на България

Бежанката от Украйна Олена Молована, която роди у нас преди дни, получи специален подарък. Развълнуван от раждането на малкия Михайло навръх 3 март, Иван Фьодоров подарява жилище, информира NOVA.

Той е бесарабски българин и има няколко имота в България. Олена ражда третото си дете, но се притеснява за мъжа си, който е във въоръжените сили на Украйна.

Олена Молована, споделя, че мъжът й се радва и каза че е много тъжно, че не е с нас, защото е в Киев в момента. "Така го планирахме, но се получи друго. Искам това което имах преди десет дни. Семейство, дом, град, работа", споделя тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До краваря джендър
    Свършиха се бедните българи, та на прости украинци апартаменти да раздаваме. Пикая ви на идеологията бе джендъри!
  • 2
    4
    До простака
    Защото по този начин показва колко е вярна пропагандата на путинистите, че е имало издевателства над бесарабските българи. Този човек, който живее на място е видял с очите си и знае най-добре. Или и това е американска и фашистка идеология.
  • 2
    3
    Бъди БЪЛГАРИН, изритай...
    Що не си подарил на бедно българско семейство бе дъртофелник прост!
  • 2
    2
    любопитен
    Браво, една човешка постъпка. Но тя задава един друг въпрос. Ако е истина всичко това, което привържениците на Путин, насилието и войната твърдят, че украинците са тъпчели и малтретирали бесарабските българи, то тогава този човек, по произход е бесарабски българин е направил този жест. ЗАЩО? Само не ми обяснявайте, че този българин е американска подлога, че е взел парите от Байдън, Европейския съюз или другите ви безумни обяснения на едни разумни и човешки постъпки.
  • 1
    1
    ...
    глупак
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари