Бенямин Нетаняху: Няма да има прекратяване на огъня, докато "Хамас" не освободи заложниците

1
Израел отказва каквото и да било временно прекратяване на огъня, което не включва връщане на заложниците, заяви израелският премиер
Израел отказва каквото и да било временно прекратяване на огъня, което не включва връщане на заложниците, заяви израелският премиер Снимка: кадър Facebook / Benjamin Netanyahu

Израел отказва каквото и да било временно прекратяване на огъня, което не включва връщане на заложниците, заяви израелският премиер

"Няма да има прекратяване на огъня, докато "Хамас" не освободи заложниците, които държи."

Това заяви днес израелският премиер Бенямин Нетаняху, цитиран от Франс прес, Ройтерс и БТА.

Нетаняху каза, че "Израел отказва каквото и да било временно прекратяване на огъня, което не включва връщане на заложниците".

"Хамас" държи над 240 заложници, сред които има чужди граждани и хора с израелско и чуждо гражданство, припомня Ройтерс. Те бяха похитени по време на атаката, която палестинското ислямистко движение извърши в Израел на 7 октомври.

Малко по-рано днес американският държавен секретар Антъни Блинкън заяви, че е обсъдил с Нетаняху възможността за хуманитарни паузи в конфликта между Израел и "Хамас", за да бъдат защитени цивилните палестинци и да се увеличи доставката на хуманитарна помощ, отбелязва Франс прес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Moni levi
    Арабите са много по мрьсни и мизерни,дрипави имрьсни, мьрзеливи и прости,и ще си го получат сериозно,ще нападаш,евреите,заедно с Лудите иранци,ще ги колят и избиват,ами взаимно е...
  • 2
    2
    Пффф
    В ТелАвив съм поне два пъти годишно. Принтери и плотери им настровам. Е, мизерни са евреите, повярвайте ми. В Газа не съм ходил, но на мизерия и обелки по улиците в ТелАвив се нагледах. Не бе, асфалтирано е, кошчета си имат, но просто са мизерни. Русе е като Рай пред тях. И в Ереван съм бил - същата история.
  • 0
    1
    Stoian
    Тези се избиват взаимно,като се краде земя,така ще бъде..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари