Бенямин Нетаняху към Николай Денков: Тази битка е и ваша

2
Българският премиер изрази силна подкрепа за Израел и гражданите на страната
Българският премиер изрази силна подкрепа за Израел и гражданите на страната Снимка: БГНЕС

Българският премиер изрази силна подкрепа за Израел и гражданите на страната

"Тук сме, за да изразим нашата силна подкрепа за Израел и гражданите на Израел", заяви министър-председателят акад. Николай Денков в Йерусалим.

„Знаем колко трудно време е и затова трябва да сме тук. Всички сме шокирани от терористичните атаки, които убиха толкова много невинни хора и е изключително важно всички заложници да бъдат освободени колкото се може по-бързо“, заяви българският премиер. Той се срещна с израелския си колега Бенямин Нетаняху.

„Благодаря Ви, г-н министър-председател. Вие изразявате в голяма степен и нашата позиция, че ние водим не само нашата война, но водим битката на цивилизацията срещу варваризма. Ако цивилизацията не успее, варваризмът ще. Това виждаме през 21-ви век. Това е не само нашата битка, но и вашата битка“, обясни израелският премиер, цитиран от bTV.

Министър-председателят на България акад. Николай Денков и вицепремиерът и министър на външните работи на България, Мария Габриел, пристигнаха на официално посещение в Израел. Визитата е в знак на солидарност със страната след жестоките нападение на "Хамас" от 7 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Швейк
    Израел явно искат засега земя - бият се за разширяване на територията си. Щом изгонят палестинците от Газа и ще се кротнат. Ама украинците как ще се оправят с Русия - проблем.
  • 8
    3
    Тоз
    Ще ни вкарат в голяма беля .не си стоят на задниците .
  • 15
    2
    Куромуро
    Кольо, ти мен пита ли ме да ходиш и да подкрепяш чифутите. 90% от българите не ги подкрепят, че да питам ко на майка си п.... та търсиш там.
  • 9
    1
    Spermaman
    Ши апнат, ши пийнат, на денкоглу може да му намерят един надарен палестинец да му пръсне цвайтера. Така де, да помни израел с добро.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари