Белият дом пусна монета с образа на Зеленски

0
Стойността на дребно на една монета е $100
Стойността на дребно на една монета е $100

Стойността на дребно на една монета е $100

Магазинът за подаръци и сувенири в Белия дом пусна за продажба серия от монети, изобразяващи украинския президент Володимир Зеленски.

Съобщение за това е публикувано на сайта на магазина. Стойността на дребно на една монета е $100.

На лицевата страна е изобразен Зеленски, а на гърба е карта на територията на Украйна с руския Крим, Донецка и Луганската народни републики в състава си.

Това е 31-ят продукт от поредицата „Исторически моменти от колекцията от монети на американското президентство“. Вече е възможно да направите предварителна поръчка, доставките ще започнат на 15 юни, информира БГНЕС.

Както се казва в съобщението, пускането на тази монета е свързано със специална военна операция на Руската федерация в Украйна. Всички приходи от продажбите ще бъдат преведени на американския клон на Международния комитет на Червения кръст за хуманитарна помощ на Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Очаквайте
    Скоро и 32-ят продукт от поредицата „Исторически моменти от гордостта на Русия“ с образа на усмихнатият Владимир Путин, позиращ на фона на природата на Аляска!
  • 9
    1
    Реципрочност
    В отговор на това, Русия пусна свръхзвукова ракета с образа на Zеленски.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари