Бебе оцеля по чудо в жестока катастрофа край разклона за Пиргово

0
Бебе оцеля по чудо в жестока катастрофа край разклона за Пиргово
Снимка: БГНЕС

Бебе на 3 месеца оцеля по чудо в жестока катастрофа на пътя Русе - Бяла, край разклона за село Пиргово, предава БГНЕС.

В момента на катастрофата, на около 2 км от мястото на инцидента, имаше друго произшествие – ТИР бе запречил пътя след удар в мантинелата и линейките нямаше как да стигнат до колата с бебето и семейството му. Наложи се хората, които първи са стигнали до катастрофата, да носят детенцето на ръце до линейките на "Спешна помощ", за да бъде откарано в болницата. За щастие се оказа, че е получило само натъртвания.

Лек автомобил "Опел Астра" се е движил по пътя Бяла - Русе в направление към града. По разказите на очевидци, шофьорът е изпреварил последователно два автомобила, след което, заради мокрия път и високата скорост, е изгубил управление и е излязъл от платното. За нещастие се е ударил в бетонната постройка наблизо. По чудо няма тежко ранени, той и съпругата му са с травми, но без опасност за живота. Цялото семейство бе откарано за преглед в русенската болница. Бебето се е возило на задната седалка в столче и това го е спасило, тъй като колата е била претоварена с багаж, който буквално е затиснал майката.

По-рано през деня, малко след 14 часа, по пътя Русе - Бяла ТИР с българска регистрация е поднесъл на мокрия път и се е ударил в предпазната мантинела на 10 км от Русе. Операцията по претоварването и издърпването му от пътя продължи около 4 часа. Заради катастрофата с камиона движението бе затруднено и се образуваха дълги опашки от автомобили.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари