Бъзън в епизод "краят на света"!

11
Жителите на селото останаха без ток, вода, интернет и транспорт
Жителите на селото останаха без ток, вода, интернет и транспорт Снимка: Соня Тодорова / архив

Обилният снеговалеж и снегонавяване потопи село Бъзън днес в епизод "края на света", след като спря ел. захранването в селото, обхвата на мобилните оператори почти се срина, интернетът логично спря, водата също спря за часове и за капак автобусният транспорт в следобедните часове за селото от Русе също спря!

Това преля чашата на търпението и опъна нервите на жителите и гостите на селото поради гаф от страна на кметство Бъзън, което не си направи труда да уведоми населението за спиращия обществен транспорт!

Над вечер жители сигнализираха, че са останали да мръзнат по русенските спирки без да имат представа, че автобуси няма, но и бедствено положение няма и информация обявена от кмета Василена Цанкова в официалната страница на кметство Бъзън няма!

От МОС - Бъзън проверяват случая и се заканиха с официална жалба към общината за спрения автобусен транспорт при изчистени пътища и необявено бедствено положение, няма да подминат и калпавото снегопочистване!

Защо кметът на Бъзън наема на работа неподготвен тракторист за предстоящия зимен период и проспа да уведоми пътуващите жители, остава неизяснено.

Местен Обществен Съвет - с.Бъзън

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари