Батките и кифлите са тези, които не разбраха пародията на Татяна

0
Като цяло от профилите им не лъха един неврон мисловен поток
Като цяло от профилите им не лъха един неврон мисловен поток

Пародийното видео, което Татяна Кристи публикува в социалната мрежа относно скандала с ритнатата камериерка, продължава да разбунва страстите.

Гневните коментари и закани за саморазправа с "чудовището" Татяна буквално валят. Покъртително е, че масово хората изобщо не различават иронията от истината...

"Хора, имам заплахи за живота, защото народонаселението е приело моя образ на "пиарката" на Рагин за реален...Божичко, тази нация всичко може да понесе...", написа г-жа Кристи.

"Проведе се невероятен социален експеримент, който даде невероятни данни за когнитивните отклонения на населението. Но най-страшното е, че дори след като им бе казано, че фикцията не е релност, много от възмутените се възмутиха, че пародия не трябвало да се прави с "такива неща." Т.е за тях смисълът на пародията като функция в обществото е вредна! Това е страшното", добавя тя.

Ето какво още сподели Татяна от личния си профил в интернет:

"Направих си труда да се сдобия с демографията на социалния профил, който иска да ме усмърти. Има няколко обединяващи ги фактора (макар че има и изключения)

1. Повечето имат патрЕотичи параферналии на профилите си – знамена, портрети на възрождеци, носии и прочее..
2. Много имат безброй религиозни препратки -- винаги премесени с патрЕотизъм
3. Като цяло от профилите им не лъха един неврон мисловен поток и дори наченки на интелект
4. Голяма част са от малки населени места
5. Голяма част са без образование
6. Много от мъжете са обикновени провинциални батки – с бръсати глави, агресивен поглед и татуировки – живеещи в екзистенцилния балон на ценностната система на Динко
7. Жените са кифли с всичкото, което влиза в тази дума
8. Има и доста българи от чужбина – чиято агресия е същата.

Така че, ако се чудите защо сме там, където сме – отговорът е в социологията. И тъжното е, че ако имаше минимална медийна среда и политици които да позволят на населението да поумнее, промотирайки ценностната система на цивилизованите страни, нещата биха били съвсем други...

Няма нищо по-страшно от бедния, глупав, смачкан, агресивен катил -- него могат да го употребят за всичко без дори той да разбере."

Е, успокоително е, че има поне минимална част от българите, които са "вдянали за какво иде реч". Таня Тодорова например поздравява Татяна Кристи, пишейки един от малкото адекватни коментари по случая:

"Аз се мъча да меря интелигентността с тестове, а то какво било решението. Браво Tatiana Christy! Направи страхотен тест за интелигентност на населението в България. Видими са резултатите от съсипване на българското образование"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари