Бащи се сбиха пред очите на децата си

1
По думите на родителите се налага децата да посещават психолози след случая
По думите на родителите се налага децата да посещават психолози след случая

По думите на родителите се налага децата да посещават психолози след случая

Конфликт между две 6-годишни деца доведе до сериозен сблъсък и между бащите им. Последвал е бой и дори блъскане с автомобил. Сюжетът е от Гоце Делчев и се разиграва пред очите на синовете им. Това, по думите на родителите, налага децата да посещават психолози, предава bTV.

Съпругата на блъснатия с кола мъж - Велин Тодоров, обвинява другия баща - Тома Мутафчиев, в опит за убийство.

„На 20-30 метра се сбиват двамата в присъствието на детенцето ми, след което жена се развиква и се оставят. Мъжът ми продължава пеша по тази улица с детенцето ми. Настигнат е от другия човек, който е бил в колата, и умишлено го блъска зверски. Този спира по-надолу 5 метра, връща се и започва да го бие, докато мъжът ми е в безсъзнание“, разказва Вера Макриева, съпруга на Велин Тодоров.

Мутфачиев пък от своя страна обвинява Тодоров, че той пръв го пребил пред детската градина на детето му.

„На 28-ми отидох да си закарам детето от детска градина. Не знам даже от къде дойдоха Велин и синът му и направо започна да ме удря, да ме души, бях зверски пребит. Детето беше излезнало пред стълбичките и от стълбичките стана свидетел на всичко“, разказа Тома Мутафчиев, участник в конфликта.

Видеокамери са заснели как Тома Мутфачиев настига с автомобила си Велин Тодоров и го удря. Мутафчиев обаче каза, че е действал под афект и това за него е непозната случка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Асан
    Помаци сър забавляват се :)))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари