Бащата на убитата в Гърция Лили: Сбогом, слънчице!

0
Погребението на Лилия Ботушева е било днес в Сливен
Погребението на Лилия Ботушева е било днес в Сливен

Погребението на Лилия Ботушева, починала при неизяснени обстоятелства на остров Кефалоня, е било днес в Сливен.

„Днес, събота, в 12 часа погребахме Лили. СБОГОМ Слънчице“, съобщи в социалния си профил бащата момичето - Христо Ботушев.

Припомняме, че 23-годишната Лилия Ботушева почина от кръвозагуба по време на почивка с германския си приятел на гръцкия остров Кефалоня.

Смъртта й предизвика множество репортажи в гръцките медии, които се надпреварваха да съобщават, че тя е загинала при изпълнение на сатанински ритуал. В съседната стая на вилата беше открит трупът на 30-годишният немски гражданин Торстен Фохман, който е починал от удар с нож в гърдите.

В хода на разследването е станало ясно, че Фохман преди да сложи край на живота си е оставил съобщение на бившата си съпруга. Предполага се, че той е изпаднал в ужас след като не е успял да спре кръвта от прерязаните вени на Лилия и е взел крайното решение.

Близки на Ботушева, която е била студентка по икономика в университета на немския град Ерфрут, категорично отхвърлиха твърденията за някакви нейни връзки със сатанински секти. По думите им най-вероятно момичето е било примамено в Гърция от бившия си приятел. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари