Бащата, който отглежда детето си в пълна мизерия бил "абсолютен прахосник"

0
Бащата на детето не желае да се регистрира в Бюрото по труда
Бащата на детето не желае да се регистрира в Бюрото по труда Видео: TV7

Ако искате да помогнете на детето, пращайте храна и дрехи в кметството на с. Габра. Те ще ги предадат

Преди няколко дни ви показахме как баща и 7-годишният му син живеят в обор. Историята на семейство Чакърови трогна стотици хора, а социалните мрежи бяха буквално взривени от различни коментари относно миналото на бащата. Оказва се, че той е имал две къщи, които в рамките на шест години е продал. От парите няма и следа.

"Той е един голям мързеливец, който не иска да се хване на никаква работа. Абсолютен прахосник", каза пред камерата на "Добро утро, България!" кметът на с. Габра Андрей Пенчев. Ако искате да помогнете на детето, изпращайте храна и дрехи до кметството. Те са поели ангажимента да ги предадат.

Продажбата на имотите е причината Георги Чакъров да не може да получава социални помощи. Освен това не желае да се регистрира в Бюрото по труда, уточни шефът на дирекция "Социално подпомагане" в Елин Пелин Снежана Митова. Те са му предложили детето или да бъде настанено при роднини, или да бъде изведено в приемно семейство. Втория вариант той категорично отказал.

Твърди, че са му предложили работа и квартира и иска няколко дни, за да се организира. Ако не стане, тогава е готов да разговаря със социалните за бъдещето на Миро отново.

"Ще го наблюдаваме отблизо. Ще настояваме за подобряване на битовите условия и ако това не се случи, ще предприемем мерки за закрила", заяви Снежана Митова.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари