Баща на млада булка наръга сват с касапски нож

0
Нападателят има зад гърба си няколко ефективни присъди за кражби и грабежи
Нападателят има зад гърба си няколко ефективни присъди за кражби и грабежи

42-годишен жител на град Николаево е задържан за постоянно по решение на районния съд в Казанлък след бурен скандал и въоръжено нападение, което само по случайност е завършило без смъртен изход за жертвата

Кървавият инцидент между Симеон Симеонов и свата му,  е станал около 22,30 часа на 3 юли по време на вечеря, на която трябвало да бъде взето решение за датата на сватбата между децата им, пише Монитор

По време на вечерята между двете многолюдни семейства внезапно възникнал спор за разпределението на средствата и кои да бъдат поканени на празничната трапеза. Първоначалните словесни препирни прераснали в юмручна схватка, неочаквано за всички Симеонов измъкнал огромен касапски нож и го забил в гърба на бъдещия си роднина. Само бързата реакцията на един от присъстващите не последвал втори удар, а Филипов паднал на земята облян в кръв. Наложило се да му бъдат направени две животоспасяващи операции, състоянието му е тежко и опасността за живота не е преминала, тъй като дългото острие е нанесло тежки травми на белия дроб, коментираха лекарите от старозагорската УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович“, където раненият е хоспитализиран.

Симеон Симеонов има зад гърба си няколко ефективни присъди за кражби и грабежи, за последно е напуснал затвора в Града на липите през лятото на 2014-а.

Съдът в Казанлък е възприел становището на наблюдаващия прокурор , че ако обвиняемият бъде оставен на свобода може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари