Башар Рахал: Това е България в една снимка

33
Само аз ли виждам, че всичко е пред разпад?, пита актьорът
Само аз ли виждам, че всичко е пред разпад?, пита актьорът

България в една снимка

Само аз ли виждам и усещам, че всичко е пред разпад.

Това е България в една снимка. Лозенец.. най-скъпият квартал в София. Образованието ад. Политика.. спорт.. дъно. Висшите учебни заведения приемат вече само с матура. Здравеопазването под всякаква критика. Болниците приличат на приемна преди моргата. Културата.. ад. Пошлост, грубиянщина, цинизъм, кофти вредна и скъпа храна, палмово масло, химикали, бедни хора, крадливи хора откраднали милиони и продължават...всеки 5-ти е с психично заболяване.. стрес, надцакване, кой да мине първи, кой да вземе повече, отчаяние.

Децата ни.. надежда, но страх. Вчера играх белот онлайн. Загубих. "Партньорът" с когото играех ми каза.. мръсен евреин.. да умрат децата ти, и майка ти в гробищата да я е..т.

Морето ни ... клоака, нямаме даже пречиствателни станции.

Не сме всички така. Искам да живеем достойно. Да не ни е срам.

Башар Рахал, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Драганов
    Всичко в България действа на приниципа на шопа-,,Я не искам на мен да ми е добре,ама на Вуте да е зле,, Язък гдето Господ ни е това място на земята.Израелците от пустинята направиха направиха РАЙ,а българите от РАЯ-ПУСТИНЯ.
  • 22
    6
    Вилия
    Не, Башар. Всичко го виждат, но нямаме гражданско общество. Липсва интелигенцията, за да го поведе, и да се бори срещу несправедливостите, да накаже всички, довели Българите до това състояние.
  • 18
    5
    Таня
    Не си сам, има и други, които виждат това за което говориш, но не достатъчно за да има промяна.
  • -14
    4
    Josh
    умрях от смях 😂
  • -1
    3
    Аз
    Ама не е пред, а във
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари