Бързо производство за дрогиран шофьор в Русе

0
Дрогираният шофьор отказал да даде кръвни изследвания в болницата, въпреки че полицаите го конвоирали до там
Дрогираният шофьор отказал да даде кръвни изследвания в болницата, въпреки че полицаите го конвоирали до там Снимка: БГНЕС

Бързо производство е образувано в сектор Пътна полиция, във връзка с установен водач на ВАЗ, карал в срока на наказване за управление на МПС без книжка, както и с положителна проба за употреба на наркотици

 Това съобщиха от пресцентъра на полицията. На 24 юли около 19:40 часа пътни полицаи са спрели за проверка лек автомобил марка "ВАЗ" с русенска регистрация.

Оказва се, че зад волана на превозното средство е  29-годишен мъж от Русе с отнета книжка  за срок от една година.  Направени са му проби, като тестът за проверка употребата на наркотици е дал положителен резултат, реагирайки за метамфетамин.

На водача е издаден талон за медицинско изследване, след което е конвоиран до болница „Канев“, а там е отказал да предостави кръв за изследване. Случаят е предаден на разследващ полицай и срещу 29-годишния е образувано бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от НК и чл. 343в, ал. 2 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари