Бързо гледане на ръка

2
Какво казва линията на живота
Какво казва линията на живота

Ричард Уебстър е австралийски автор, майстор на хипноза и паранормален специалист. Част от работата му е посветена на хиромантията.

В книгата си “Пълното ръководство за хиромантия: тайните на четенето” той подробно изучава линията на живота.

Уебстър идентифицира три основни вида линии на живота и е убеден, че по тях е възможно да се определи темперамента на човека.

Готови ли сте да проверите наблюденията на Уебстър за себе си и вашите близки?

1. Линията на живота образува полукръг 

Този човек е пълен с енергия и ентусиазъм. Никакви житейски трудности не могат да го объркат, той приема всички удари на съдбата лесно и спокойно. Това е жизнерадостен човек, който свободно споделя добрата енергия с другите. Той е източникът на светлината, която осветява всичко наоколо. Заобикалящите го хора понякога се чудят как той има достатъчно сила и енергия за всичко.

2. Линията на живота е близо до палеца  

Говори се, че тя “прегръща” палеца. Такъв човек, напротив, има малко жизнена енергия. Често той е слаб и пасивен, няма инициатива. Трудностите му се дават трудно, най-вече морално. Всяко препятствие го смущава, лишава го от сила и желание да направи нещо. Такъв човек е склонен към униние.

3. Линията на живота не образува полукръг, но все още е далеч от палеца. 

Собственикът на такава линия балансира между двата темперамента, изброени по-горе. Днес той може да премества планини, а утре – да стои вкъщи, обвинявайки целия свят за несправедливостта.

Какво друго може да се види на ръката?

Линията-сестра  

Ако до линията на живота се намира по-малка линия, то тя е нейната “сестра”. Това означава, че на определен етап от живота човек има попечител или ангел-пазител. По правило на този етап възникват трудности, но линията-сестра е знак, че човекът е защитен.

Линиите на тревожността 

Чертичките до линията на живота – линии на тревожност. Някои хора имат много, някои на това място имат идеално гладка област. Както вече разбрахте, тези линии създават стрес и тревожност. Колкото са повече, толкова повече човек се нервира през живота си.

Ако част от чертичките “застъпва” линията на живота, това означава, че безпокойството е повлияло на нивото и качеството на живот.

Вече проверихте ли наблюденията на Уебстър с реалността? Какво е съвпаднало и с кое не сте съгласни?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари