Бареков: "ТВ 7 е срината. Журналистите са освободени. Пари няма"

0
Бареков: "ТВ 7 е срината. Журналистите са освободени. Пари няма"
Снимка: БГНЕС

Телевизия ТВ7 дължи 5 млн. лева на фирмата на Николай Бареков - "Ноу фрейм", съобщава "Пик".

Парите се дължат и за предаването "България без цензура". Неотдавна в интервю за Би Ти Ви Цветан Василев обясни, че той е финансирал началния старт на Николай Бареков, който използвал платформата на ТВ7, за да стартира кариерата си на политик.

Оказа се, обаче че фирма "Алегро кепитъл" не се е издължила на "Ноу фрейм" за последните 2 години.

Ето как Бареков коментира ситуацията.

"Информацията ви е вярна! ТВ7 е разпадната. Изпълнителната директорка Десислава Тошева е освободила почти всички журналисти. Пари няма. Сега пристъпвам към действия, за да защитя интересите и имуществото на фирмата ми. Потвърждавам, че "Ноу фрейм" през последните 2 години е работила без печалба за ТВ7", заяви евродепутатът.

На въпрос как ще коментира вчерашното изказване на Мартин Карбовски, че не е получавал по 140 000 лева на месец от Цветан Василев, Бареков отговори:

"По повод господата Карбовски и Кошлуков, нека нашите отношения с тях да лежат на тяхната съвест. Те са ми под нивото, защото аз съм политик, а те са журналисти. Нека отношенията ни лежат на тяхната съвест. Кой за колко се е продал и защо се е продал не е тайна за хората".

По мое време ТВ7 бе втора по гледаемост с пазарен дял от 20%, а последните рейтинги на Карбовски, Кошлуков и цялата телевизия е под 1%. С огромно съжаление мога да кажа, че към днешна дата ТВ7 е абсолютно срината. Това е истината!".

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари