Бареков: Съжалявам за всяка една минута, прекарана в БТВ

0
Бареков: Хората, които аз научих на професионализъм и обективност, днес се гаврят с опозицията
Бареков: Хората, които аз научих на професионализъм и обективност, днес се гаврят с опозицията

Ето какво написа Николай Бареков в личния си Фейсбук профил:

"Като водещ на сутрешния блок на bTV и негов реален продуцент в продължение на 8 години, издигнал го от последен до първи по значимост и рейтинг, ме е срам от днешното поведение на водещите и продуцентите.

 Хората, които аз научих на професионализъм и обективност, днес се гаврят с опозицията. Г-н Хекимян, когото наричаха „Малкия Бареков“ вече е просто „Малкия“. Зрителите и публиката обиждат и презират тази телевизия. Сутрешния й блок няма нищо общо с моята трибуна, която сравняха със стадион „Уембли“. Там днес гонят опозицията и се превръщат в подлоги и слуги на управляващите.

 Няма нито една причина кандидатът на ББЦ Мария Календерска, която е единственият опонент на Фандъкова и ГЕРБ, да не бъде поканена на дебат за сметка на останалите политически джуджета.

 Сутрешният блок на bTV е станал една клоака извън контрола на ръководството на телевизията и под контрола на парите, които олигархията и управляващите плащат под масата.

 Искам да декларирам, че съжалявам за всяка една минута прекарана с тези колеги в тази телевизия в продължение на 8 от най-добрите ми години. Когато февруари 2013 година bTV бяха обиждани от протестиращите, аз ги защитавах, но когато тази зима отново полетят камъни срещу тях, да си търсят други адвокати."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари