Българско оръжие беше демонстрирано в действие в Украйна

4
Русия знае за българското оръжие, няма вероятност потърпевшите да не са наясно с произхода на онова, което ги взривява
Русия знае за българското оръжие, няма вероятност потърпевшите да не са наясно с произхода на онова, което ги взривява

Русия знае за българското оръжие, няма вероятност потърпевшите да не са наясно с произхода на онова, което ги взривява

Видео, разпространено в социалните мрежи, показва украински военни, които стрелят срещу руски позиции с български гранатомет СПГ-9 “Warior”.

Гранатометите са снабдени с приспособление за нощно виждане PGDN-7VIR. Унищожават бронирана техника на 1300 метра. Могат също да стрелят с осколъчно-фугасни боеприпаси срещу жива сила до 4600-4800 метра.

С или без подписа на вицепремиера Нинова истината излиза наяве и не може да бъде скривана вечно от българските путинофили, в чиито гласове се цели БСП, надявайки се да не се простреля в крака, пише Иво Инджев.

Колкото до това, дали Русия знае за българското оръжие в Украйна, тя няма как да бъде измамена от лицемерните твърдения на онези в България, които искат да ѝ се харесат. Не само по линия на шпионажа си. Никой не се съмнява в неговата осведоменост за всичко важно, свързано с България. Русия преди всичко знае за българското оръжие от опита на собствен гръб на бойното поле. Няма вероятност потърпевшите от българските снаряди да не са наясно с произхода на онова, което ги взривява

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    SPG-9 Warrior
    Далекобойността на SPG-9 Warrior с фугасен снаряд калибър 73 мм е 1,3 километра. Гранатометът може да изстрелва и осколочни гранати за унищожаване живата сила на противника на разстояние до 4,6 километра. За презареждането и за осъществяването на нов изстрел са необходими около 15 секунди. Произвеждат се във Вазовските заводи в Сопот. SPG-9 Warrior са снабдени с прицелите за нощно виждане PGDN-7VIR, които са разработени от българската компания BULARMAS LTD.
  • 5
    4
    до 3
    Не посягай на себе си, то има кой! В списъка си им.:) Ама си много тъпо парче, а?:)))))))))))
  • -5
    3
    До 3
    Ела бе, п0тко непоръбена, да ти пръсна кухата рашистка тиква! Такива антибългарски отрепки като тебе трябва да се изпращат еднопосочно в Сибир, че срамите Родината с простотиите си, тъпи рашистки тролчета копейкаджийски! _)_
  • 3
    2
    до 1
    Кои всички българи, бе идиот? Тримата българи, които смятаха украинците за братя отидоха в Украйна да се бият. Е, единият се прибра. Гледам ти не си в Украйна. Стига си писал глупости, че в нета никой не е анонимен, ако разбираш тънкият ташак на мисълта ми.
  • -8
    1
    БРАВО!
    Още трябва да изпратим на братята украинци, които се борят срещу страпските окупатoрски орки! Слава Украина! Цяла нормална България е с вас!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари