Българският министър на отбраната пристигна в Киев

0
Украинският военен министър заяви, че очаква с нетърпение двете страни да продължат да си сътрудничат в областта на отбраната
Украинският военен министър заяви, че очаква с нетърпение двете страни да продължат да си сътрудничат в областта на отбраната Снимка: Туитър

Украинският военен министър заяви, че очаква с нетърпение двете страни да продължат да си сътрудничат в областта на отбраната

Министърът на отбраната Димитър Стоянов е на посещение в Украйна.

Това става ясно от пост в „Туитър“ на украинския военен министър.

За мен е чест да посрещна министъра на отбраната на Република България Димитър Стоянов в Украйна“, пише той.

Той благодари за решението на България да предостави военно-техническа помощ на Украйна и допълни, че очаква с нетърпение двете страни да продължат да развиват сътрудничеството си в областта на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    5
    112
    Другари русенски комунисти, Чакате Русия да ви освободи и да се върне РСО ? Мисля ,че младите няма да искат простотията Ви да се върне ,за да си изживеете малоумните илюзии !
  • -3
    4
    любопитен до трети
    Аз не разбрах, особено сравнението ти със Столипиново. Нима Украйна нападна Путлеристан. Или Украйна загърбваше Донецк и Луганс. Да ти припомня ли, че на Европейското първонство по футбол през 2012 г. от 4-те украински градове, домакини, двата бяха с предимно рускоговорящи украинци - Донецк и Луганск. Кой построи в Донецк над 50 хиляден стадион през 2009 година?? На този стадион се игра и полуфинал. Така, че драги ми отворко не ставай смешен. Украинците никога не са делили своя народ. А и не знам някой вярва ли все още в измислените причини за тази варварска инвазия на Путлерчо и на неговата Империя на злото.
  • 6
    3
    Хм,
    Тъпи хохли! Колкото повече оръжия им пращаме, толкова повече убити усраинци ще има! Все едно да отидеш в Столипиново с високо вдигнат плакат, на който пише „Мразя циганите!“. Кое не разбраха?
  • 5
    2
    12345
    С нетърпение очаква да продължи сътрудничество, сиреч да продължат да просят а ние, тъпите примати да даваме.
  • 2
    1
    Некъв
    И трябваше да го науча от туита украса?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари