Българските политици са банда мошеници, възседнала народа и смучеща неговите живителни сокове!

1
Липсва общонационална идея
Липсва общонационална идея Снимка: Свободен Човек

Корумпирана държава. Дискредитирана власт. Разделен народ, където от едната страна са бедните, гладните, онеправданите, левите и русофилите, а от другата „хубавците”, „интелегентните”, успелите, богатите, западниците, антикомунистите и русофобите.

Няма общонационален лидер. Липсва общонационална идея. Липсва всичко, за което може да се изпитва национална гордост, а не срам. Няма личност, след която да тръгне народа и остатъците от армията, пише NEWS FRONT

Нима някой наистина мисли, че при нужда хората ще тръгнат да защищават някакви символи, нямащи никакво реално съдържание ? Каква държава е тази, която основава своето бъдеще на европейските подаяния и се издържа за сметка на пенсионерите. Наистина ли има хора, които се надяват ЕС и НАТО да ни защитят и да ни помогнат в дни на върховни изпитания ?

Да, има фанатици на Новия световен ред, но не можем да ги наречем защитници на България, защото те са материал за погроми и за социални и политически чистки. Затова ключовият въпрос за България днес не е кой ще се грижи за нея и ще я защищава, а кой ще си я присвои с най-голяма изгода за себе си. Това, което наблюдаваме е брутална и груба търговия, търг на който са изложени нашата страна и нашият живот.

Почти всеки от нас приема, че всяко следващо поколeние е по-умно от предишното. И че ако нашите наследници станат по-умни, по-справедливи, по-толерантни и т.н., то и света ще стане такъв. В същност, това са постулатите за линейното развитие на човешката история, за неограничения човешки прогрес, за хегеловия „дух на историята”, за логиката на историята.

Работата е там, че това е само научна хипотеза. Нещо повече ! Фактите от историята говорят, че най-малко „венеца на творението” – човека, е създаден напълно нелогично, че съществува нелогично и, че всъщност логиката съществува в твърде ограничено пространство на вселенското битие (човек се ражда случайно, случайно и безсмислено преживява своя мизерен живот и също така безсмислено отива в небитието завинаги – каква тук логика !). Точно това се нарича „загадката на историята”, „загадката на битието”.

Изцепките на български интелигенти или интелектуалци, както искате, за пореден път доказват пълната катастрофа точно на онази прослойка от обществото, която, уж, е призвана да го води по трудния, тежък и нелогичен човешки път, т.е. каква логика да предложи на човека при холистична (вселенска) антилогика. Ето защо, единственото логично в българската история днес е, че кариерата на Бойко Борисов продължава да набира обороти и той ще продължава да ни води към проумяването на „загадката на битието”. В края на краищата, „правото да си глупав е една от гаранциите за свободното развитие на личността” – отбелязва Марк Твен.

В най-скоро време мисленето ще бъде забранено. То оскърбява чувствата и достойнството на тъпанарите !

Подобна политическа, обществена, информационна, икономическа, социална и антропологична среда предопределя общонационалното равнище на развитие и осмисляне на съвременността, в която духовността се трансформира в псевдодуховност толерираща и задоволяваща се с примитивизма на егоистичното индивидуално оцеляване. „Ти на мен ми дай евтина кола и възможност да почивам приз лятото в Гърция и аз няма да се интересувам колко и какво крадеш и доколко експлоатираш държава, общество и мен самият”.

Това е символ-веруюто на средностатистическия българин, осъществен в реалността — ухилен и доволен алековски бай Ганьо. Всякакви очаквания той да се събуди, огледа и да направи нещо полезно извън себе си са суета и гонене на вятъра(според „Книга на Еклезиастта”, 1 :14).

Какво може да се иска от човек, написал следните редове : „Русия по същество е победена, но след Кримската война е обзета от реваншизъм и 23 години по-късно напада Османската империя. Резултатът от тази война е отпразнувания  вчера 3 март „.(Борислав Зюмбюлев – „24 часа”, 10.03.2014 г.).

Или казаното от г-жа Капон по българското национално радио на 17.08.2014 г. : „Русия! Не си Съветския съюз. Не убивай повече хора!”

Един от херувимите на духовното «единение на нацията» — познат «оратор» в другия духовен храм на България — Софийския университет, настояваше да се заличи «руското» име на храма-паметник „Александър Невски” (!)

„Слава Богу, в кабинета се намират и двама души, които биха могли да изпълнят съдържанието на думите «демократ с модерна ориентация» — вътрешният министър Йордан Бакалов и външният министър Даниел Митов. Това са две солидни котви, които ще попречат корабът да отплава в свободно избрана евразийска посока” (Арман Бабикян – „Сега”, 8.08.2014 г.).

Българските политици са банда мошеници, възседнала народа и смучеща неговите живителни сокове. Тази банда с тяло и душа принадлежи на Запада, мислено и ментално вече се е преместила там, след семейства и пари. Тази банда не става за нищо. Тя трябва да бъде отсечена като плодно дърво, което не дава плодове – така дори в Библията е казано ! Никаква милост и толерантност към тях, ако искаме да оцелеем !

Глобалната им идеологическа цел е да превърнат народа, всички нас, в стадо говеда, които пускат посочената им бюлетина в урните и мучат, очаквайки да ги нахранят и угоят, под бурният акомпанимент да усложливи недзиратели-палячовци. Тази цел е близо до своята реализация !

Не искам да живея в страна, в която „Ники Мазният открадна мерцедеса на Жоро Главата”, а Евгений Минчев представлява държавата ми във Великобритания („Уикенд”, 22-28.11.2014 г.).

Напоследък се чу, че Нородното събрание може да поиска инпичмънт на президента. Но Велко Вълканов ни уведоми, че никой президент не може да бъде свален за малоумство.

Ето защо Росен Плевнелиев ще си остане там, където е и ще бъде доказателство за умственото състояние на цял един народ. Или може би вие мислите, че Радан, Валерий, Местан или Цецка от Плевен са нещо по-различно ?

Не, Плевнелиев не е малоумник. Малоумници сме всички ние, затова ,че управляват малоумници. С други думи, малоумниците заслужават да ги управляват малоумници !

Излиза, че мечтахме за едно, получихме друго и го сравнихме с трето. Но се оказа се, че не прилича на четвъртото, да не говорим за петото, макар че шестото напомня за нещо, което се намира до седмото.

Наистина, суета и гонене на вятъра.

Време е да се опомним !

Източник: NEWS FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари