Българските дестинации, в които Беър Грилс трябва да оцелее

1

Британският пътешественик Беър Грилс ни е показвал какви ли не прийоми за оцеляване в най-различни условия. За съжаление бившият военен до момента не е посмял да се пробва у нас.

То така всеки може – в чужбина е лесно. Именно за това го каним да се пробва у нас, предизвиква Brato.bg.

Изготвихме списък с няколко наши дестинации, в които може да се пусне, пък после да видим как ще се оправя.

Кръчма във Враца

bear3

Снимачният екип е готов, чува се “Action”, кола със софийска регистрация приближава до местна кръчма във Враца, след което пили гуми и с ръчна паркира точно пред входа на заведението. В него влиза Беър с фланелка “I сърце Sofia”. Нашият пита на висок глас: “Абе, къде настанявате тука дупетата от София?” Следва тишина и истинското оцеляване започва.

На стадиона на Миньор с фланелка на Левски

m3951fc2870

Това ни е един от любимите варианти. Представяме си как идва хеликоптерът, от който Беър скача с фланелка на Левски и се приземява в центъра на агитката на Миньор. Всичко това се разиграва по време на срещата между двата тима, разбира се. Нищо, че сега “чуковете” са във “В” група, те ще се завърнат в елита, защото са яки. Перничани имат силна ненавист към “сините” , през годините те го доказваха по какви ли не начини, сред които и стрелба с въздуша пушка по агитката на столичани.  Единственото, което ще яде англичанинът там, е бой, а в него няма никакъв протеин, какъвто той търси постоянно. Успех, отворенио.

На село в Северозападна България

severozapad

Грилс ще види голям зор в най-бедния регион в цяла Европа. Бабите оцеляват с 90 лева пенсия, като 115 лева са за лекарства. Това ще е истинско предизвикателство за него, тъй като и полята в Северозапада са пусти, не само курниците.

Кал и фекалии на село има до гуша, както и вересии на магазина. Толкова е трудно, че даже птиците не чакат зимата, за да отлетят на юг.

Какво ще прави Грилс в Северозападна България? Най-много да яде коприва, ако знае как да си я приготви. За любеници на бостана едва ли ще се дореди, тъй като некой дедо ще го гръмне или просто циганите ще го разкостят, защото в негово лице ще видят конкуренция. Грилс, заповядай там, баце. Гъз знае 2 и 200.

На концерт на Веско Маринов

veselin1

Не какъв да е, а Коледен. От онези, които продължават близо 3 часа и половина без бисовете. За Беър Грилс ще бъде изключително трудно измежду обезумелите фенки на естрадния певец. За да бъде по-хард мисията, той ще бъде настанен на някой от първите редове. При това положение няма особена разлика дали си на делфинариум или на концерт на Веско – и в двата случая има много вода и най-вероятно ще бъдеш намокрен. Чудим се колко ли успешна кариера щеше да има чичо Веси като пожарникар.

 

В отбор от “Б” група

b_grupa

Предоставяме му да си избере отбора, но да остане там 2 месеца. Това означава глад и бой. Ще го кара на баници, ако събере някоя и друга изгубена стотинка, като ще спи в квартири, които са много по-зле от откритото небе в джунглата. Най-кофтито за него е, че  всеки път, когато излезе на дискотека ще бъде бит от местни бабаити, защото не може да идва от някъде си някакъв пикоч и да спи с техните момичета. Тестът на Купър ще му стори по-труден отвсякога с корем, залепен за гърба. Ядовете няма да спират дотук, защото и играещият президент на клуба, който е и треньор, няма да му дава заплата, понеже така е преценил.

Факултето

135920217940

Снима Беър Грилс заедно с оператор и разказвакак живеят шаманите във Факултето. Идва обаче цяла тумба пичове с какаова кожа и чупят тоз телевизор. Телевизор ли ше им викат ве, еееей!? Това за тях е покана за изява. После западните медии ще въртят новината със снимка на Беър с бушон на окото. Ако ги издразни повече, може да го завържат със сезал и циганките да го изнасилват в талига.

В спалнята на Андреа

Andrea-2

Там Грилс само ще стои и ще чака Кобрата да влезе. От британеца креватни усилия не се искат. Ще трябва само да разкачи четирикрилния гардероб от масивно дърво, който Андреа има по наследство от баба си, за да си скове угледен ковчег. Не сме груби, но не ни се вярва Кобрата да го пусне да си тръгне, освен с краката напред.

Източник: BRATO
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари