"Български възход" подкрепи Пенчо Милков за кандидат за кмет на Русе

4
Той показа в мандата си, че е готов да работи с всички в името на град Русе, посочиха от партията
Той показа в мандата си, че е готов да работи с всички в името на град Русе, посочиха от партията Снимка: Пенчо Милков / Facebook

Той показа в мандата си, че е готов да работи с всички в името на град Русе, посочиха от партията

Областният координатор на ПП “Български Възход” - Русе Боян Стоянов публикува изявление, в което обяснява защо партията застава зад кандидатурата на Пенчо Милков за втори мандат като кмет на Русе.

Ето какво се казва в изявлението:

Зададоха ни въпроса: “Защо подкрепяме г-н Милков за кмет на Русе?“.

Отговорът за нас е лесен – Български възход е партия, която отстоява ценности - християнското семейство, българската национална принадлежност, силно гражданско общество.

Г-н Милков в този мандат категорично показа, че изповядва тези ценности. Той е диалогичен при решаването на проблеми.

Приоритетите, които ние от ПП „Български възход” сме определили за развитието на града ни, се припокриват в голямата част с темите, които и той определя като такива за следващите 4 години.

Показа в мандата си, че е готов да работи с всички в името на град Русе“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    19
    Русенец
    "Ах, мили, мои, партии любими.... Аз ще бъда с таз, която е на власт." - Право пееха НЛОто, навремето.
  • 7
    18
    Възход
    Поне четат ли си глупостите като пишат? Могат да изпуснат това с традиционните християнски ценности, че е жива подигравка с вярващите хора. Ако изповядва някакви традиционни ценности, то те не са християнски, а на някоя друга религия, защото общината се превърна в нещо като харем, в който някакви чичковци в критическата си задоволяват нагона с наличните проститут....така де - "служителки" в Общината. Остана само да опънат червените фенери. Неслучайно градът е на този хал - мисли се по цял ден само за е*ане. Няма лошо, ама там уж бяха да вършат някаква работа извън това да налазват пичетата.
  • 6
    17
    Еколожка
    Да, отстоя ги "традиционните християнски ценности" като първата му работа по традиция за всеки БГ управник бе да си хване любовница и да я уреди на топла службица. Ако така ги разбират християнските ценности, халал да им е. По отношение на управлението, всъщност това, че тъпчеше еколожката бе единственото дето направи за екологията.
  • 5
    16
    Lora
    Наистина,не мога да избера никой,не ми харесват,няма и аз да гласувам.Смешна работа!
  • 4
    15
    До Иво, №12
    Браво, Иво, ама кво става като те изгубим. Подпомагаш избирането на същите боклуци, проста математика е. Ей с такива като теб - демотимирани и разочаровани - сме на тоя хал. Попрегледай още веднъж всички кандидати и си избери някой, не агитирам за никого. Иначе Русе потъва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари