Български производител е лидер на велосипедите в Европа

2

МАКСКОМ е финалист за престижните награди Balkan Business Awards 2019  

Един от най-големите производители на велосипеди в Европа - МАКСКОМ, е сред финалистите за престижните златни статуетки на  петото издание на годишните награди Balkan Business Awards 2019, съобщава VIP Communication PR. По време на официалната церемония ще бъдат отличени най-значимите постижения в бизнеса на Балканския полуостров. Събитието ще се състои на 5 март 2019 г. от 20 ч. в хотел Hotel Expo Sofia. 

От създаването на компанията през 1996 г., производството се разширява, като през 2001 г. е първият износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация именно на тези пазари.

Същевременно Макском дава работа на над 800 човека и е един от най-големите работодатели в региона.

През годините дружеството подпомага активно различни социални каузи. От множество награди, които осигурява за деца, спортисти и други, през директната помощ свързана с финансирането на различни тренировъчни лагери на наши обещаващи млади спортисти, до реализирането на проекти свързани с подобряването на градската велосипедна инфраструктура.

Макском стартира също инициативата „Аз карам велосипед, последвай ме!“ - социална кампания, която цели да популяризира карането на велосипед в града, в която активно се включиха голям брой от най-популярните лица на България сред които: Тервел Пулев, Васил Василев - Зуека, Весела Бонева, Алекс Сърчаджиева, Евгени Балев, близнаците Хасан и Ибрахим, Поли Генова, Йордан Йовчев, Станка Златева, Милен Цветков и мн.др.

Днес Макском ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 400 000 велосипеда годишно. "Успяхме да постигнем това, благодарение на устойчива политика насочена към непрекъснати инвестиции в развойна дейност и човешки ресурси. Това ни дава възможност да постигнем бързина, надеждност, гъвкавост и постоянно качество", споделят собствениците на една от най-успешните български фирми.

Наградите Balkan Business Awards 2018 ще отбележат най-значимите постижения в бизнеса у нас и на Балканите, допринесли за устойчивото развитие на тези региони. Партньори на събитието са: Българската Търговско-Промишлена Палата,  Сръбско-Българската Търговска Камара, Турско-Българската Търговско-Индустриална Камара,  Бизнес Клуб Лондон, Европейският Икономически Сенат и други. Журирането, което ще отреди победителите във Balkan Business Awards 2018, е поверено на партньорите на събитието, както и на ресорните журналисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари