Българската байганьовщина се доказа и пред японците!

0
Невероятен скандал се е разразил в автобус 84 в столицата между две японски туристки и контрольорки от градския транспорт,
Невероятен скандал се е разразил в автобус 84 в столицата между две японски туристки и контрольорки от градския транспорт,

Невероятен скандал се е разразил в автобус 84 в столицата между две японски туристки и контрольорки от градския транспорт, съобщиха за БЛИЦ очевидци на екшъна. В епицентъра му се оказали майка и дъщеря от Страната на изгряващото слънце, След като слезли от самолета и излезли от терминал 2 любознателните дами се качили на автобус 84, за да стинат до центъра на столица.

Примерно си купили билетчета от шофьора на автобуса, незабавно ги перфорирали и се загледали през прозореца към софийския градски пейзаж. Първите им впечатления обаче се разминали горчиво с прочетеното в пътеводителите за българското гостоприемство.

В автобуса влязоха две контрольорки и когато стигнаха до японките поискаха да ги глобят, защото не си били купили и пробили билетче за багажа. Двете жени ги гледаха като извънземни и се опитаха да обяснят, че в Япония няма отделни билети за багажа, а когато се качили в автобуса шофьорът не ги предупредил, че в България има и такава такса., свидетелстват очевидците.

Контрольорките обаче смъкнали туристките от автобуса и дори извикали полиция да им окаже съдействие. "Чухме обаче, че японките звънят в посолството на страната им в София и вероятно също са получили съдействие", предполагат пътуващи в автобуса, които не могли да проследят какъв точно е бил финалът на екшъна на спирката, на която били свалени двете чужденки.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари