Българска хранителна добавка замества "синьото хапче"

0
Родният продукт за ерекция няма никакви странични действия и е абсолютно натурален
Родният продукт за ерекция няма никакви странични действия и е абсолютно натурален

Фармацевтичен американски гигант , търпи сериозни загуби на пазара за секс стимуланти, след като българската хранителна добавка „VIP” навлезе сериозно на международния фармацевтичен пазар.

След пробива в страните от ОАЕ родната хранителна добавка с гръм и трясък навлезе и на стария континент, където е пряка конкуренция на прочутото „синьо хапче” за стимулиране на ерекцията, предава Блиц. Оказва се, че продуктът на тази американска фармацевтична компания, базираната в Люксембур,г търпи големи загуби. Потребителите предпочитат българската хранителна добавка пред лекарствения продукт.

За разлика от „синьото хапче” родният аналог няма никакви странични действия и е абсолютно натурален. Проведено е заседание на съвета на директорите в Американската фармацевтична компания, където основна тема е била българската конкуренция „VIP” , производство на неизвестната до този момент фирма „Елимус”.

На мениджмънта производител на лекарството стимулиращо ерекцията е възложено да проучи спешно създаването на аналогичвн продукт с цел връщане на загубените пазари.За разлика от „българското чудо”, „синьото хапче” е лекарствен продукт, който има редица странични действия и е изградено изцяло от химични съставки.

Българската добавка може да се използва и от жени, като повишава нивото на сексуална възбуда и увеличава удоволствието и емоцията в секса.

 При приемане на хранителната добавка „VIP” , може да се консумира обилно количество храна и алкохол за разлика от конкурентите-„синьото хапче”. То запазва своето действие като има леко забавяне от 45 минути до час.

Продукта е разработван над 7 години и е дело на екип от родни учени.Остава само да гадаем какъв ще е отговора на западните фармацевтични гиганти, но едно е сигурно-страната ни стана прочута и в „розовата сфера”, този път с нещо положително!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари