Българка и двете й дъщери бяха пометени от ягуар в Америка

0
Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа в Мъртъл бийч, Южна Каролина
Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа в Мъртъл бийч, Южна Каролина

Българско семейство, пътуващо в две коли, е пострадало при катастрофа в Мъртъл бийч, Южна Каролина в петък през нощта, съобщава BG VOICE, цитирани от Glas.bg

В първата кола, черно BMW, две сестри се прибирали към Шарлот, Северна Каролина, малко след 2 след полунощ. Наложило се да тръгнат, защото апартаментът, който наели през Airbnb в Мъртъл бийч, започнал да се наводнява в средата на нощта. Зад тях, в друга кола пътували майка им с нейния приятел.

Зад волана на BMW-то била 41-годишната Мариела Бушева. Тя се готвела да направи ляв завой, когато върху нея връхлетял “Ягуар”, идващ от лявата страна на кръстовището.

“Стана много бързо. Тя се движише с невероятна скорост”, разказва Виктория Бушева, на 32 г., която е била на пътническото място. От удара BMW-то изхвърчало на няколко метра настрани.

Шофьорката Мариела е с наранявания по врата и ръката, които трудно движи.

Сестра ми беше в невероятен шок – ръцете ѝ се тресяха, краката – също. Имаше пожарникари, които искаха да говорят с нея. Но тя не можеше да каже нито дума”, разказва Виктория.

От удара изскачат всички въздушни възглавници на колите. Именно те удрят Мариела. Жените са в шок.

От сблъсъка с BMW-то ягуарът преминал медианата, разделяща платната, и се забил върху задната кола, в която пътувала 65-годишната майка на двете жени.

Тя удари колата на майка челно. Все едно падна върху предния капак, защото нейната кола се вдигна във въздуха“, казва Виктория.

Майката на Виктория и Мариела прекарала два дни в болница със сериозно мозъчно сътресение и комоцио. Дъщеря ѝ разказва, че не спирала да повръща.

“За майка беше голям шок да види как тази жена удря двете ѝ деца“ – казва Виктория. – „Тя беше в десет пъти по-голям шок от сестра ми.

Първата ѝ реакция е да излезе от колата и да снима номера на ягуара. “Мислех, че може да запали колата и да избяга. Но жената беше с наведена глава над волана. В един момент отвори вратата и започна да бяга. Изглеждаше, че е много пияна или дрогирана”, казва Виктория.

Зад волана на “Ягуар”-а е била 55-годишната Синтия Баум. Баум е арестувана с обвинения за безразсъдно шофиране и отказ да се идентифицира. Колата е собственост на известна адвокатка в Мъртъл Бийч – Реджина Уард.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари