България стартира похода си към Евро 2024 срещу Черна гора, а Инбет вече е готов с интересни предложения

2
„Лъвовете“ ще имат за съперници тимовете на Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва
„Лъвовете“ ще имат за съперници тимовете на Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва

Националният отбор по футбол на България попадна в група „G“ на квалификациите за Европейското първенство през 2024-та година, което ще се състои в Германия. „Лъвовете“ ще имат за съперници тимовете на Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва. Това отреди тегленият във Франкфурт жребий.

Първите два състава от всяка една група ще се класират на Европейското първенство. Както е известно, "трикольорите", които в момента са водени от селекционера Младен Кръстаич, не са участвали на финали от Евро 2004-та година в Португалия. Родните национали ще стартират пътя си към голямата цел с домакинство на Черна гора. Двубоят е насрочен за 24-ти март и ще започне от 19:00 часа, а стадионът, който ще приеме срещата, е „Хювефарма Арена“ в Разград.

На България е необходим добър старт и успехът над „храбрите соколи“ изглежда задължителен. С идването на Младен Кръстаич начело отборът показва сериозни признаци на съживяване и надеждата у родния фен за нещо по-значимо най-после отново е реална.

Като фаворити в групата ни се водят Сърбия и Унгария, но селекционерът на маджарите Марко Роси е наясно, че в лицето на България двата тима имат солидна конкуренция за челните позиции.

България е водена от нов национален селекционер. С идването на Младен Кръстаич стратегията и отношението се промени при тях. В момента играят по-агресивно от преди. Откакто той е начело на отбора, са играли три пъти в система 3-5-2 и един път 3-4-3. Нещо ми подсказва, че България няма да се прибере пред вратата си или най-малкото няма да се брани дълбоко“, коментира специалистът.

„Дори мога да допусна, че ще се опитат да ни подложат на натиск. Трябва да се подготвим за всякакви варианти до началото на мача. Срещу Естония ще имаме възможност за експерименти, но не и срещу българите”, заяви още Роси пред медиите наскоро.

Букмейкърът Инбет пък вече е готов с коефициентите си за първия сблъсък на България – този срещу Черна гора. Компанията дава съвсем леко предимство на „лъвовете“ за победа. Ставката за успех на нашите е 2.55 срещу 2.85 за „храбрите соколи“. Равенството пък е оценено на 3.15 коефициент.

Резонно за сблъсъка между двата балкански тима изглежда и опцията от под 2.5 гола. За нея in-Bet предлага коефициент от 1.55. Почти сигурно може да се предвиди, че и България, и Черна гора ще действат предпазливо и едва ли зрителите в Разград ще станат свидетели на много попадения в двубоя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари